Et BWT-anlæg passer på din bolig, naturen og dine penge

Kalkfrit vand i din bolig

Et blødgøringsanlæg fjerner kalken fra vandet i din bolig ved at sende det gennem en beholder med ionbyttermasse. På den måde fjernes kalken, mens mineralerne forbliver. Anlægget regenereres automatisk med en mild saltopløsning, og det eneste du skal gøre, er at påfylde salttabletter.

Et blødgøringsanlæg tilsluttes nemt til boligens vandforsyning af en VVS-montør fra HT VVS.

Kan jeg spare penge med et blødgøringsanlæg?

Med et blødgøringsanlæg tilsluttet din bolig, vil du kunne forvente at spare op til 50% på forbruget af sæbe, shampoo, vaskemiddel og rengøringsmiddel. Derudover behøver du ikke længere afkalke elkedel, kaffemaskine, opvaskemaskine, vaskemaskine, toilet, brusekabine mv. Du sparer selvfølgelig også en masse timer på rengøring.

Det er svært at sige hvor mange penge og timer du vil spare – det afhænger helt af størrelsen på din bolig og hvor mange der bor i din husstand.

Kan jeg spare flere penge?

Ja, udover at spare tid og penge på rengøring og rengøringsmidler, så er der faktisk flere penge at spare på lang sigt. Fordi der ikke længere er kalk i dit brugsvand, så forlænger du levetiden betragteligt på dine hvidevarer, som vaskemaskine, opvaskemaskine og tørretumbler. Men levetiden forlænges også på andre husholdnings apparater, der bruger vand som f.eks. elkedel, kaffemaskine mv.

Blødt vasketøj uden skyllemiddel

Det er kalken i vandet, der gør tøjet stift, hvis der ikke bruges skyllemiddel. Når blødgøringsanlægget er tilsluttet er der ikke længere kalk i vandet og dit tøj og håndklæder vil blive dejlig bløde selvom du kun benytter halvt så meget vaskemiddel og ingen skyllemiddel.

Hvor kan anlægget monteres?

Et blødgøringsanlæg fylder ikke meget, så det kan nemt monteres i enten bryggers eller køkken.

Når anlægget regenererer, aktiveres en lille motor og nogle ventiler skifter stilling. Det støjer minimalt, så du kan sagtens have anlægget stående hvor du og din familie færdes.

Er der sundhedsrisici?

Når anlægget installeres af en af vores montører indstilles det til hårdheden af præcis jeres vand. Derved bibeholdes de sunde mineraler i vandet og det smager dejligt – og samtidigt undgår du alle problemerne med kalk. Der er ingen sundhedsrisici ved at fjerne kalken.

Teknologien i bløsgøringsanlæggene er ikke ny. I Tyskland har de været brugt i mange år uden problemer.

Stor erfaring med blødgøringsanlæg

HT VVS har monteret blødgøringsanlæg og varmeanlæg over hele Sjælland for masser af tilfredse kunder. Vi servicerer anlæggene for de kunder der ønsker det, for at forlænge levetiden.

Ring mig op om blødgøringsanlæg

Hvis du ønsker at blive ringet op vedr. blødgøringsanlæg, så udfyld denne formular. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

    Ring mig op om blødgøringsanlæg

    Hvis du ønsker at blive ringet op vedr. blødgøringsanlæg, så udfyld denne formular. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.