Familie søgte moderne og vedligeholdelsesfrie løsninger

Familie uden varmt vand da gasfyret stod af
4. november 2018
Show all

Med håret i postkassen

Per stod med en byggetilladelse i hånden, til at bygge hans og konens drømmehus, lige ved vandet nær Næstved. De havde en god dialog med et typehus firma, som skulle stå for hele processen. De var langt i projekteringsfasen, da firmaet får nye ejere, som ikke vil hjælpe med byggeriet alligevel.

Per skal have bygget et to-plans hus med udvendig skiffer beklædning og luksus sanitet indenfor. Men pludselig står de uden entreprenør til at hjælpe dem.

Per kontakter lokale håndværksmestre, for at få byggetilbud, så byggeprojektet kan komme i gang så hurtigt som muligt. Per indgår aftale med HRJ Huse, som samarbejder med HT VVS.

Sanitære forhold

Per og hans kone har drømt om, at det nye hus skulle have et toilet med skyl og tørre funktion. En dag besøger de HT VVS’ udstilling i Næstved. Det er før byggeprojektet faktisk går i gang.

De bliver vist rundt i udstilling af direktør Lars Ditlevsen, og han fortæller dem om de unikke Sencia Arena toiletter fra Grohe, der kan skylle, tørre og rengøre automatisk. Toilettet har censor, der automatisk åbner låget og løfter sædet. Per og hans kone beslutter sig for at købe toilettet til deres nye hus.

Lars Ditlevsen og hans folk fra HT VVS udfører VVS-arbejdet i huset og installerer bl.a. det nye toilet. Sammen med Simon fra Grohe, bliver Per og hans kone instrueret i brugen af toilettet.

Lars Ditlevsen og hans folk fra HT VVS udfører VVS-arbejdet i huset og installerer bl.a. det nye toilet. Sammen med Simon fra Grohe, bliver Per og hans kone instrueret i brugen af toilettet.

HT VVS står for at lave alt det sanitære arbejde, samt varmepumpe og gulvvarme i det to-etagers hus. Per er meget tilfreds med samarbejdet med Lars Ditlevsen og HT VVS - god stabil rådgivning og effektivt arbejde. Per vil til hver en tid anbefale Lars og HT VVS.

Varme til den kolde tid

I det nye hus kommer den primære varme fra den varmepumpe som HT VVS sætter op. Lars Ditlevsen råder Per og hans kone til at investere i denne form for varmekilde, fordi den er relativ simpel, billig og nem at integrere i deres nye bolig. Lars fortæller at en varmepumpe er en investering der giver dem gode økonomiske fordele på længere sigt.

Per og hans kone vælger en flexocompacat varmepumpe fra Vaillant, som også har en integreret vand beholder. Det er deres topmodel, som kan betjenes via smartphone, sådan at Per kan justere varmen i hele huset fra sin sofa.

Fra rå grund til færdigt hus

Hele huset skal beklædes med skiffer og rundes af med zink hjørner. Det betyder, at huset vil være vedligeholdes frit og modstandsdygtigt for det hårde miljø der slider, når man bo ved vandet.

Lars Ditlevsen og HT VVS sørger for medarbejdere til at montere skiffer på alle udvendige overflader.

Per oplever, at monteringen går glidende, som forventet. Han fortæller også, at flere håndværkere fra lokalområdet uafhængigt af hinanden, har besøgt det færdige hus, og studeret og rost arbejdet.