Familie uden varmt vand da gasfyret stod af

Familie søgte moderne og vedligeholdelsesfrie løsninger
23. januar 2019
Show all

Pludselig var der ingen varme

Lars og hans familie har et parcelhus i Haslev. En torsdag morgen da de stod op, var der koldt i huset og der var intet varmt vand. Så hvis familien igen skulle kunne tage et varmt bad og holde varmen, så skulle der findes en løsning hurtigt.

Alle tager for givet, at der er varmt vand i hanen, når man skal bruge det. Som det er med så meget andet, så ved man først hvor vigtigt varmt vand er, når man pludselig ikke har det. Sådan havde Lars og hans familie det også.

Lars tjekkede husets gasfyr – det var koldt.

Stor erfaring med gasfyr og andre varmekilder

Lars spurgte rundt i sit netværk, om der var nogle der hurtigt kunne reparere gasfyret eller udskifte det. Flere havde rigtig gode erfaringer med HT VVS til netop gasfyr og andre opvarmningsløsninger.

Derfor kontaktede Lars HT VVS samme dag - han fortalte, at fyret var 16 år gammelt.

Rådgivning om gasfyr og hurtig udskiftning

HT VVS kunne fortælle Lars, at gasfyr i dag er blevet meget mere effektive og at det ikke kunne betale sig at reparere det gamle fyr. Et af de mest effektive gasfyr man kan få i dag, er af mærket Vaillant. Lars synes det lød som en god idé.

HT VVS kunne godt se, at fyret skulle udskiftes hurtigst muligt, så familien ikke skulle undvære varmt vand og varme alt for længe. HT VVS flyttede derfor rundt på nogle aftaler og allerede fredag morgen (dagen efter) blev Lars’ gamle fyr pillet ned og Vaillant-gasfyret installeret.

Vaillant gasfyr

HT VVS rådgav Lars til at vælge et gasfyr fra Vaillant, på baggrund af det forbrug og behov familie har. Det er et kondenserende gaskedelfyr. Det er et gasfyr der meget mere effektivt udnytter brinten i gassen, i forhold til gasfyr af ældre dato. Fyret regulerer sig selv så der altid holdes en konstant temperatur i boligen. Det gør også fyret langt mere energieffektivt og Lars vil spare penge på varmeregningen.

Når man køber et gasfyr sender Vaillant deres egne special-teknikere ud for at finjustere, så det kører optimalt i forhold husets størrelse og isoleringsevne. Vaillants teknikere ringede netop da HT VVS havde opsat det nye gasfyr.

God og hurtig service

Lars var meget tilfreds: med den rådgivning han havde fået fra HT VVS og specielt, at de kunne rykke så hurtigt ud, så hans familie kun skulle undvære varmt vand i et døgn.

HT VVS gav mig rigtig god rådgivning så jeg ikke var i tvivl om, at det var den rigtige løsning jeg valgte. De kunne nemt svare på alle de spørgsmål jeg havde. At de kunne installere gasfyret allerede dagen efter mit gamle fyr var holdt op med at virke, var virkelig god service og viser handlekraft. Jeg kan varmt anbefale HT VVS til alle der har spørgsmål om gasfyr eller andet VVS relateret.

Lars