Flotte og funktionelle tag- og facadeløsninger

Alt i tag- og facadebeklædning

HT VVS udfører en lang række opgaver inden for tag- og faceadearbejde i Slagelse, Næstved, Ringsted, Vordingborg og det øvrige Vest- og Sydsjælland.

Vi udfører tag- og facadeopgaver, der opfylder kundens ønsker, ser godt ud og er funktionelt. Det er vigtigt, når der arbejdes med blikarbejde som indeholder materialer som zink, kobber, skifer og naturskifer.

Af opgaver indenfor tag- og facade, udfører HT VVS:

  • Skifertage, natur- eller eternitskifer
  • Tagrender i zink eller kobber
  • Inddækninger i zink eller kobber
  • Facadebeklædninger i zink, kobber og skiffer
  • Taghætter
  • Individuelle opgaver

Vi udarbejder gerne et tilbud på blikkenslagerarbejder, eller større renoveringsopgaver indenfor tag- og facadebeklædning med skifer-, zink- og kobbermaterialer.

Nye tagrender eller facader?

Trænger dine tagrender til at blive skiftet ud, eller skal du have inddækket dit tag eller facader? HT VVS står klar med en løsning, hvor vi ikke går på kompromis med kvaliteten. Tagarbejde er noget, der skal holde i mange år, og derfor garanter vi, at når HT VVS leverer et stykke blikkenslagerarbejde, så er arbejdet flot og holdbart mange år frem i tiden.

Vi kører i Slagelse, Ringsted, Næstved, Vordingborg og i det resterende Vest- og Sydsjælland og har flere års erfaring med at ordnet tage samt fikset tagrenden facaden, så huset står så flot som overhovedet muligt.

Kontakt mig om tag eller facade

Hvis du ønsker at blive kontaktet vedr. tag, tagrender eller facade, så udfyld denne formular. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

    Kontakt mig om tag eller facade

    Hvis du ønsker at blive kontaktet vedr. tag, tagrender eller facade, så udfyld denne formular. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.