Profesionelle vand- og sanitets løsninger

Godkendte vand- og sanitets løsninger på Sjælland

HT VVS tilbyder løsninger indenfor vand og sanitet i Midt-, Vest- og Sydsjælland (Slagelse, Ringsted, Næstved, Vordingborg mv.). Vi udfører alle former for vand- og sanitetsløsninger for private, industri, erhverv og sygehuse. Installationerne laves i VA-godkendte materialer som f.eks. stål, kobber, pex/komposit, rustfri stål mv. HT VVS er håndværk i høj kvalitet.

AKUT rørskade?

Har du mistanke om, at der er et utæt vandrør i din bolig? Det kan blive dyrt for dig, enten i ekstra forbrug eller for at rette op på den skade vandet har forårsaget. HT VVS står klar til at køre ud og udbedre skaden. Vi vejleder dig fra start til slut, og sørger for den nødvendige dokumentation til forsikringen.

Ring 55 70 13 15 for akut hjælp.

Sanitet og armaturer

Mangler du sanitet eller armaturer til køkken eller badeværelse, så rådgiver, leverer og monterer HT VVS med glæde. Vi benytter udelukkende godkendte og lovlige armaturer, som er kontrolleret og VA-godkendt. Ønsker du et specielt design eller bestemt funktionalitet, så er HT VVS leveringsdygtig. Vi står klar med kompetent og professionel rådgivning og sørger for, at du får dine ønsker opfyldt. Vi garanterer for, at installation lever op til alle lovkrav.

En væsentlig del af vores opgaver handler om etablering og modernisering af badeværelser og køkkener, herunder naturligvis vand og sanitet.

Vi kan endvidere flytte dine rør og fjerne dit badekar, hvis du ønsker det. Det er i dag mere moderne, at have en smart bruseniche i stedet for et stort badekar.

Sanitet og armaturer fra velrenommerede producenter

​Vi benytter udelukkende produkter fra velrenommerede producenter. På den måde får du en ekstra sikkerhed for, at du får den bedste kvalitet og at løsningen kan holde i mange år. Vi har sans for detaljerne, ligesom vi har fokus på kvaliteten. Dertil kommer, at vi også tilbyder dig en god pris.

Vores arbejdsopgaver i forbindelse med vand og sanitet omfatter typisk følgende:

 • Badeværelser
 • Køkkener
 • Blødgøringsanlæg
 • Vandhaner
 • Blandingsbatterier
 • Sanitet generelt
 • Brusekabiner
 • Ventilation
 • Reparation

Vi kan udføre mindre reparationer, større renoveringer og komplette moderniseringer af badeværelser, køkkener og bryggers, så du får det præcis, som du ønsker.

HT VVS er en seriøs virksomhed. Det betyder, at vi naturligvis holder hvad vi lover. Enhver aftale med os er derfor en aftale, og vi følger vores aftaler helt til dørs.

Få et godt tilbud på nyt sanitet

Vi ser frem til at tale mere med dig om, hvad vi kan tilbyde inden for sanitet på dit toilet, badeværelse, køkken eller bryggers. Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 55 70 13 15 eller kigge forbi vores udstilling på Alslevvej 16 i Karise.

Kontakt mig om vand & sanitet

Hvis du ønsker at blive kontaktet vedr. vand og sanitet, så udfyld denne formular. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Kontakt mig om vand & sanitet

  Hvis du ønsker at blive kontaktet vedr. vand og sanitet, så udfyld denne formular. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.